Изминува една година од првото вселување во We and Nature и веќе шест семејства се среќни со промената која ја направија (најмногу децата кои се запознаа со концептот на слободна игра во своето маало со новите другарчиња), а бараме уште четири истомисленици кои ќе станат дел од нашата комуна!