Со здраво тело, до здрав дух!

Во склоп на комплексот We and Nature се наоѓа простор со спортски реквизити, терен за одбојка на песок и терен за кошарка. Околината е идеална за планинарење, планински велосипедизам и пикник дружења.

Детско игралиште
HomePage_Odbojka1
Одбојка на песок
Терен за кошарка
Заеднички базен

ПОНУДА ЗА КУПУВАЊЕ НА КУЌА
се добива со пополнување на следниот формулар или со јавување на тел. 071 324 487