home page

Комплексот  We and Nature е простор за колективно домување од затворен тип. We and Nature е населбa за среќни луѓе со здрави навики каде безбедноста за нас и нашите деца се врвен приоритет. Населбата се протега на вкупна површина од 13.000m2.

КУЌИ

Секоја куќа има:
• 160m2 на два ката,
• Индивидуална тераса од 40m2 и
• 50m2 гаражен и магацински простор.

Во склоп на комплексот се наоѓаат 12 куќи за домување, заеднички мултифункционален простор од 80m2 и тераса од 120m2, заеднички базен 10 x 5m, терен за одбојка на песок, терен за кошарка,  спортски реквизити  и детско игралиште. Секој жител е ко-сопственик на целокупната инфарструктура како и на целото земјиште од 13.000 m2 каде е сместен комплексот.

ЗАЕДНИЧКИ ПРОСТОР

Заедничкиот простор е уникатно архитектонско дело е со внатрешна површина од 80m2 и тераса од 120m2.

Погоден за  дневна социјализација на жителите на комплексот We and Nature и за нивните организирани настани.

СПОРТ И РЕКРЕАЦИЈА

Со здраво тело, до здрав дух! 

Спортски реквизити, терен за одбојка на песок и терен за кошарка.
Околината е идеална за планинарење, планинаски велосипедизам и пикник дружења.

ОКОЛИНА

Феноменална природа, екстремно чист воздух, погоден за дневни прошетки, планинарење и возење на велосипед сам или  во друштво

ГАЛЕРИЈА

мај 2022

мај 2022

мај 2022

мај 2022

мај 2022

ПОНУДА ЗА КУПУВАЊЕ НА КУЌА
се добива со пополнување на следниот формулар или со јавување на тел. 071 324 487

Телефон
+38971 324 487

Email
info@weandnature.com

Локација
Скопје