Заедничкиот простор  е уникатно архитектонско дело со внатрешна површина од 80m2 и тераса од 120m2, опремен со два тоалета, мини кујна, складишен простор,  инвентар и техничка опрема.

Предвиден е за секојдневно користење, социјализација или за организирани настани од страна на станарите на комплексот  We and Nature.

Семејни прослави
Социјализација
Детско катче
Јога часови
Џебно кино
Дегустација на вино

ПОНУДА ЗА КУПУВАЊЕ НА КУЌА
се добива со пополнување на следниот формулар или со јавување на тел. 071 324 487