Меѓу најзначајните фактори за правилен психофизички раст и развој кај децата се сметаат: чистиот воздух, здравата храна и физичките активности.

Научно е докажано дека децата кои растат и играат секојдневно во природа, на сонце, светлина и чист воздух се неколкупати поздрави од своите врсници кои растат во затворена градска средина.

Планински велосипедизам
Планинарење
Зеленило и чист воздух

ПОНУДА ЗА КУПУВАЊЕ НА КУЌА
се добива со пополнување на следниот формулар или со јавување на тел. 071 324 487