sport_i_rekreacija

Со здраво тело, до здрав дух!  Во склоп на комплексот We and Nature се наоѓа простор со спортски реквизити, терен за одбојка на песок и терен за кошарка. Околината е идеална за планинарење, планински велосипедизам и пикник дружења.

Детско игралиште
Одбојка на песок
Терен за кошарка

Заеднички базен

ПОНУДА ЗА КУПУВАЊЕ НА КУЌА
се добива со пополнување на следниот формулар или со јавување на тел. 071 324 487