Prashalnik

КОНТАКТ

Доколку се препознавате во идејата за живеење во комплексот We and Nature, Ве замолуваме да го исполните и испратите мини прашалникот. Информациите ќе ни послужат да створиме првична слика за Вас, вашиот партнер, семејство и сл. и нема да бидат користени понатаму за ниедна друга цел. We and Nature ја гарантира дискрецијата на сите апликанти.


Ви влагодариме за Вашето време и интерес!
Ќе бидете контактирани од нашата служба за не повеќе од 24ч.