home page

Комплексот  We and Nature е простор за колективно домување од затворен тип. We and Nature е населбa за среќни луѓе со здрави навики каде безбедноста за нас и нашите деца се врвен приоритет. Населбата се протега на вкупна површина од 13.000m2.

КУЌИ

Секоја куќа има:
• 160m2 на два ката,
• Индивидуална тераса од 40m2 и
• 50m2 гаражен и магацински простор.

Во склоп на комплексот се наоѓаат 12 куќи за домување, заеднички мултифункционален простор од 80m2 и тераса од 120m2, заеднички базен 10 x 5m, терен за одбојка на песок, терен за кошарка,  спортски реквизити  и детско игралиште. Секој жител е ко-сопственик на целокупната инфарструктура како и на целото земјиште од 13.000 m2 каде е сместен комплексот.

ЗАЕДНИЧКИ ПРОСТОР

Заедничкиот простор е уникатно архитектонско дело е со внатрешна површина од 80m2 и тераса од 120m2.

Погоден за  дневна социјализација на жителите на комплексот We and Nature и за нивните организирани настани.

СПОРТ И РЕКРЕАЦИЈА

Со здраво тело, до здрав дух! 

Спортски реквизити, терен за одбојка на песок и терен за кошарка.
Околината е идеална за планинарење, планинаски велосипедизам и пикник дружења.

ОКОЛИНА

Феноменална природа, екстремно чист воздух, погоден за дневни прошетки, планинарење и возење на велосипед сам или  во друштво

ПОНУДА ЗА КУПУВАЊЕ НА КУЌА
се добива со пополнување на следниот формулар или со јавување на тел. 071 324 487

Телефон
+38971 324 487

Email
info@weandnature.com

Локација
Скопје